PERUT BUNCIT, BERAT BADAN BERLEBIHAN, CEPAT LAPAR WAKTU DIET?

RAHSIA UNTUK DAPATKAN BERAT BADAN IDEAL

BADAN KURUS DENGAN SELAMAT SEAWAL 7 HARI TANPA KESAN SAMPINGAN

APPETITE SERIES AIR COKLAT & KOPI YANG VIRAL DAH BANTU RAMAI ORANG TURUN BERAT BADAN DENGAN SELAMAT..

… Ramai orang tak ambik kisah atau suka bersikap tangguh kononya masalah ni akan hilang dengan sendiri, tapi pecaya tak Sekiranya tidak dikawal, ia akan menyebabkan penyakit berisiko tinggi …

JOM LIHAT TESTIMONI PENGGUNA XS APPETITE

Untuk mereka yang ada masalah berat badan, kami berbangga dengan tindakan anda memilih XS APPETITE untuk membantu anda, terima kasih kami ucapkan!

FREE GIFT SPECIAL UNTUK PEMBELI DI WEBSITE HARI INI

OFFER TAMAT DALAM MASA..

[TAWARAN TERHAD]

UNTUK SETIAP PEMBELIAN 3 BOX APPETITE SERIES, ANDA AKAN DAPAT PERCUMA 1 BOX XS PREMIUM SPECIAL EDITION YANG BERNILAI RM49

Penghantaran Pantas!

1-3 hari bekerja menggunakan Kurier Poslaju.

100% Jaminan Pulangan Wang

100% Jaminan Pulangan Wang

Kesan yang pantas

Seawal 7 hari

ADA MASALAH SEWAKTU PEMBAYARAN ONLINE?

HUBUNGI KAMI UNTUK ADMIN BANTU BAYAR SECARA MANUAL, WASAP KAMI SKRINSHOT PAKEJ YANG ANDA INGINKAN..

Soalan-soalan lazim yang customer kami selalu
tanya

Boleh, kerana Slimmewhite akan mengelakkan senggugut & melancarkan proses pembuangan darah kotor.

Maaf xboleh puan. Sy sertakan sebab kenapa ibu susukan baby xleh makan Slimmewhite ya.

* SUSU IBU KERING (susu semakin berkurangan)
* BABY & IBU DEHIDRATE (ini paling bahaya sebab jika baby dehidrate kencing kerap dari biasa boleh akibatkan baby nangis xde air mata, bibir kering & lemah)
* BABY DEMAM & NAIK RUAM (sebab panas dalam)
* BABY CIRIT BIRIT (boleh akibatkan dehidrate)
* AIR SUSU IBU BERUBAH RASA (rasa herba atau xsedap)
Tapi kalau bayi yang menyusu atas setahun dan bayi x sensitif, boleh minum sw max

Perempuan & lelaki berusia 15tahun keatas sihat tubuh badan tanpa penyakit kronik dan tanpa makan ubat doktor.

Xpayah, pergerakan seharian kita dah cukup utk membakar lemak2 dalam badan kita kerana Slimmewhite mempunya 6 herba pembakar lemak yg berkesan & 4 herba untuk detox. Sebotol rekod cust kami lost 5kg-20kg tau

Xperlu diet ketat2 sampai berlapar dan sakit! Kami sediakan tips yang sgt simple yg pasti awk akan sukakan perubahan seawal 3 hari

Ya, mencegah bagi yang belum ada penyakit yg berkaitan. Yang dah berpenyakit semestinya kena consisten makan ubat doktor, xleh ganggu proses perubatan yg sedia ada. Jadi, eloklah berdiet tanpa mengambil sebarang suppliment kurus ya

Ikut pada individu, ada yang cerah seawal 3 hari dan ada juga 2minggu. Bergantung pada individu. Yang penting kulit akan nampak lembap dlm masa 1 hari je tau !

Masa mengandung memang xboleh makan mana2 ubat kurus kerana janin perlukan zat & protein. Masa menyusukan anak pula xleh consume sebab Slimmewhite ni agak panas nanti efek susu & bayi.

Hanya vitamin sahaja seperti vitamin C & E boleh consume sekali. Jika ubat-ubatan, jamu atau produk kurus & putih lain tak boleh campur kerana merisaukan percanggahan bahan.

Boleh sangat2. Cubalah, mesti puas hati dalam masa seminggu je dah nampak kesan

X boleh sama sekali sebab masa ni luka pembedahan masih baru dan ibu dlm pantang masih dlm hormon yang tidak stabil. Jadi pastikan puan pantang elok2 ya. Abis pantang boleh makan Slimmewhite itupun kalau tak menyusukan baby lah

Mestilah lulus sis, under pengkelasan makanan. Kalau x lulus slimmewhite xleh naik billboard & masuk iklan tv. ni no rujukan KKM ya sis 600-7/2/1.
Jus, tidak dikategorikan dlm KKM (jenis kapsul dan tablet sahaja kena ade KKM). Jus di kategori sebagai PENGKELASAN MAKANAN kerana dikategorikan sebagai makanan tambahan. Jus Slimmewhite ini dah diuji dimakmal kesihatan. Alhamdulillah bebas bahan kimia, kesan sampingan dan selamat digunakan, HALAL dari JAKIM

Xmahal sis. Produk SW MAX ni lengkap dengan pembakar lemak, detox & mencantikkan kulit. Jadi sis x perlu beli produk berasingan dengan lain2 harga. Slimmewhite ni pula cepat kesan nya dan sy jamin berkesan sebab kami dah dapat banyak testimoni dari pengguna kami. Dan SW SlimmeWhite telah Mendapat Anugerah SUPER HEALTH BRAND PERINGKAT ASIA PACIFIC! Dan SW Max ni datang Dengan Botol yang besar 350ML. Dan sekarang sis lg jimat sbb dah keluar botol trial 200ml yg mmg sgt2 mampu milik.

Jangan risau, kebanyakan pelanggan kami sangat puas hati sebab berat mereka maintain malah ada yg masih turun berat selepas 2minggu stop Slimmewhite.
 
Tapi, jika dear makan sama rutin masa dear badan besar dulu mmg cepatlah berat tu naik balik xkan semakin berkurang pula berat tu kan.

Tips tu berfungsi untuk mempercepatkan lagi proses kurus dear. Kalau makan supliment tapi makan macam biasa, proses nak kurus tu agak lambat.

Sebotol tahan 20 hari. Diambil 1 sudu pagi dan satu sudu malam

Rekod customer kami seminggu je dari pakai saiz L dah boleh pakai saiz M. Bergantung cara pengambilan Slimmewhite yg konsisten dan pemakanan mereka. Ada yang dapat Lost 9KG dalam 4 HARI!, Cuba tgk Testimoni kat atas semula.

Boleh.. Maximum Boleh minum SW Max Adalah 2 Sudu pagi dan 2 Sudu Malam.

BOLEH..! Ape plak x bleh.. Cuma beza orang yg follow Tips dan x follow tips, Yg follow tips result dia lebih cepat berbanding yg x follow tips dan guide dari kami. Eh.. jangan salah paham.. bukan x bagi makan taw.. ikut tips kami, Wajib makan.. x boleh x makan.. okeh

Sedap..rasa pati Mangga yg pekat ditambah herba2 semulajadi yg fresh!! Rasa masam manis yg sedap & rasa sikit rasa nak tambah lagi!!!

Nota khas untuk anda: Jangan Pernah Menyesal Invest Untuk Diri, Sebab Itu Adalah Sebaik-baik Pelaburan Untuk Kesihatan diri anda.

Copyright by : www.xsperfect-hq.com
admin@xsperfect-hq.com